Architect @ work

01/04/2017

Met trots kondigt Depro Profiles, toonaangevende speler in de productie en ommanteling van geprofileerde oppervlakken, aan aanwezig te zullen zijn op Architect @ Work dat plaatsvindt op donderdag 27 en vrijdag 28 april 2017. Architect@Work is een uniek concept dat architecten en producenten samenbrengt. Depro Profiles stelt hier dan ook hun nieuwste innovatie KOVR voor.

 

Het thema van deze editie is architectuur en licht. Lode Espriet (Innovatiemanager bij Depro Profiles) legt uit: “Ons eerste product binnen het KOVR gamma combineert architecturale elementen en verlichting op een onzichtbare manier waarbij licht uit het niks lijkt te verschijnen. We creëren de totaaloplossing: hoogwaardige panelen met een volledig geïntegreerd LED verlichtingssysteem. Na een succesvolle introductie op de Biennale Interieur 2016 hebben we intensief verder gewerkt om het product verder te optimaliseren. Architect @ Work is ook een uitstekend moment om uit te pakken met onze pas gewonnen Red Dot Design award.“

 

Naast KOVR stelt Depro Profiles ook haar nieuwste innovatie ‘LYNES’ voor. Op de stand kunnen bezoekers een knappe wand van dit nieuwste concept bewonderen.

 

Architect @ Work, “where architects meet innovations”. Donderdag 27 – vrijdag 28 april 2017 in Kortrijk Xpo (Stand 53).

Deel dit blogbericht