Een groot hart onder de riem

01/12/2021

Afgelopen zomer sloeg het noodlot toe voor een van de meer ervaren medewerkers binnen Depro, toen diens vrouw plots kwam te overlijden. Met heel wat empathie onder de medewerkers werd besloten om de Zonnebeekse Poppies Run van vorige zondag aan te grijpen om de collega in kwestie een hart onder de riem te steken.

 

Een troostende hand en een duwtje in de rug

Lopen is sowieso een activiteit die wel wordt gesmaakt binnen de Depro-rangen, maar bij deze editie van de Poppies Run was de insteek toch anders. Immers, als team wilde men graag een hartverwarmend signaal geven aan onze geliefde collega: ‘we zijn er voor je’. 

 

Naast de loopwedstrijd waaraan 16 medewerkers deelnamen, werd er als eerbetoon voordien ook een wandeltocht van 3 km georganiseerd, waaraan zowel collega’s, partners en kinderen maar ook een 40-tal vrienden van buiten Depro deelnamen. In totaal wandelden 150 personen de "Walk for Barbara". De witte ballonnen droegen bij aan het mooie, maar ingetogen initiatief.

 

De collega’s in productie organiseerden voor de vader van 2 bovendien ook een inzamelingsactie, terwijl Depro zelf ook een duit in het zakje deed bij wijze van ondersteuning. Een mooi initiatief voor een prachtige persoon en een doorzetter.

Deel dit blogbericht