Maak kennis met onze profielen!

22/04/2021

Wist je dat tal van producten binnen Depro tot stand komen door de kundigheid van verschillende profielen binnen ons maatwerkatelier? Zo kunnen we bij Depro Profiles intussen toch al ruim 20 jaar rekenen op onze eigenste enclave, een hecht team van ongeveer 20 medewerkers afkomstig van maatwerkbedrijf ’t Veer uit Menen.

 

’t Veer maakt er z’n missie van om alles te ondernemen wat nuttig en nodig is voor de integratie van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat doet het niet enkel aan de hand van een eigen maatwerkbedrijf, maar ook door het opzetten van zogenaamde enclaves: het uitsturen van kundige medewerkers naar bedrijven zoals Depro Profiles, waarmee ’t Veer een langdurig partnership voor duurzame tewerkstelling nastreeft.

 

In de Depro-enclave van ’t Veer is het hechte team verantwoordelijk voor het verpakken van kantenbanden, de verspaning (zaag- en boorbewerkingen) van aluminium profielen, het bekleden van profielen met decoratieve materialen en tenslotte ook het manueel of machinaal verpakking van producten in karton of folie.

 

“Het partnership met ’t Veer is een win-winsituatie voor zowel de maatwerkers zelf, als ons bedrijf”, meent Luc Jongbloet, CEO van Depro Profiles. “Onze mensen van ‘t Veer zijn ontzettend gemotiveerd, wat afstraalt op hun rendement. Daarenboven werkt die drive en spirit bijzonder aanstekelijk voor reguliere werknemers. En hun engagement is hoog: wanneer de bel gaat en een klus is nog niet voltooid, dan is men zelden geneigd de werkzaamheden zomaar te onderbreken. Twee keer per dag ga ik langs op de vloer, en je kan enkel maar blij worden als je voorbij hun werkplek komt.”

 

Ontdek hier onze productieafdeling.

Deel dit blogbericht