"Mens sana in corpore sano" in Depro Profiles

08/07/2022

Als bedrijf hechten we veel belang aan het welzijn van onze werknemers. Onder het motto: de boog kan niet altijd gespannen staan, organiseren we maandelijks activiteiten op onze site.

 

In samenwerking met Nemea Coaching bieden we op vrijdagmiddag bootcamps aan. Dit is een ideaal moment om ons hoofd even leeg te kunnen maken en ons lichaam fysiek te stimuleren. Dankzij personal trainer Antony kunnen we rekenen op iemand met ervaring in dit vak. Deze bootcamps staan bekend als groepslessen waarbij men het ganse lichaam versterkt aan de hand van het eigen lichaamsgewicht. Via een doorschuifsysteem leert ieder van ons kennismaken met korte gevarieerde oefeningen in gezelschap van elkaar. Nadien kunnen we met een voldaan gevoel er opnieuw volop tegenaan gaan!

 

In werkelijkheid moedigen onze werknemers niet alleen aan om in de praktijk in beweging te zijn. Via coachingsessies van het Pulso-Preventielab staan we ook stil om fitter door het leven te gaan. Hun missie is mensen begeleiden in het streven naar een fitte en gezonde levensstijl. Zo hebben we al een sessie over gezonde voeding en ergonomie achter de rug. Hierin worden relevante tips meegedeeld die makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Geen nood wanneer we enkele van die tips niet meer kunnen onthouden. Via een heldere powerpoint weet Pulso ons de belangrijkste tips nog eens aan te halen.

 

Kortom: mens sana in corpore sano wordt in Depro Profiles hoog in het vaandel gedragen.

Deel dit blogbericht