Ontspannende fietstocht i.s.m Eeuwenhout Bike

19/05/2022

Op vrijdag 13 mei trokken we met een 35-tal werknemers vanuit Komen richting Dranouter. We verzamelden bij Eeuwenhout Bike waar onze collega Marjolein samen met haar partner een fietsverhuurzaak uitbaat. Voor elke werknemer stond een op maat afgestelde elektrische stadsfiets of mountainbike ter beschikking. Om de fietstocht praktisch in goede banen te kunnen leiden, splitsten we ons op in twee groepen. De ene groep reed de uitgestippelde fietstocht in de tegengestelde richting van de andere groep. De bedoeling was om elkaar ongeveer halverwege terug te ontmoeten. Een groepsfoto voor we het Heuvelland introkken kon niet ontbreken.
 

Met prachtig weer en goed gezelschap trokken we erop uit. Door de schitterende uitzichten onderweg waanden we ons alsof in een zuiders land. Vlakkere stroken werden afgewisseld met enkele stevige glooiende wegen. Toeval of niet, halverwege de rit troffen beide groepen elkaar opnieuw aan in het idyllische Kemmel. Een ideaal moment om eventjes wat uit te rusten en een babbeltje te slaan. Medewerker Arno reed de rit met een bakfiets waarbij hij ons allen op dat moment kon voorzien van de nodige bevoorrading.

Nadien trokken we weer op gang voor de tweede helft van de fietstocht. Met een aantal zware hellingen in het verschiet waren de elektrische fietsen zeer welgekomen. Niemand houdt het voor mogelijk maar eens ons eindpunt bij Eeuwenhout Bike terug in zicht kwam kruisten beide groepen elkaar terug.

 

Na de ontspannende fietstocht werden we culinair in de watten gelegd door het eethuis de Musette naast de fietsverhuurzaak van Marjolein en Lorenzo. Onze Depro-medewerkers konden genieten van een drankje en een aperitief op een gezellig terras. Voor het hoofdgerecht verplaatsten we ons naar binnen in het karaktervolle ingerichte pastoriegebouw. De attente gastvrouw Freya en chef-kok - partner Tristan zorgden voor een ideale setting waarbij je honger nadien zeker gestild is. Een echte aanrader om iets te eten of te drinken wanneer je in deze streek passeert.

 

Kortom, een gezellige avond die zorgde voor een goed groepsgevoel en tevens een gelegenheid was om sportief op te bouwen richting de apotheose i.s.m. Pulso op 23 september.

 

Deel dit blogbericht