De Depro R&D-afdeling legt de LATT opnieuw wat hoger!

02/09/2021

Stilstaan is achteruitgaan’, luidt het credo, iets waar we ons bij Depro Profiles al bijna 3 decennia nadrukkelijk bij kunnen aansluiten. Want hoe goed een productportfolio dan ook scoort, het mag nooit een vrijgeleide zijn om op de lauweren te gaan rusten. En dus is onze R&D-afdeling voortdurend in ontwikkeling. LATT, de jongste telg uit ons aanbod, is hiervan het teken - of paneel - aan de wand.

 

In 2020 speelde de pandemie - en de technische werkloosheid die daaruit voortvloeide - in de kaarten van het klusgedrag van de Belg. Het veelvuldige thuiswerk zorgde dat de gebreken van een leefruimte rapper werden blootgelegd, of dat men een ruimte simpelweg sneller beu werd, terwijl er opeens wel wat tijd was om een project te tackelen.

 

‘Highly decorative’

 

Vandaar dan ook de ontwikkeling van LATT, een doe-het-zelfproduct waarmee ieder interieur ineens het hoogwaardige cachet van de typische woningen uit designmagazines kan worden aangemeten. Vandaar ook de leuze die we het product meegeven: ‘Highly decorative’, want mits minimale inspanningen - het product laat zich enorm gemakkelijk installeren - verkrijg je een maximaal resultaat, en een prachtig contrasterend lijnenspel in je interieur.

 

De ontwikkeling die aan de komende lancering voorafging, besloeg niet enkel het productietechnische gedeelte, maar ook ultra HR-fotografie van de materialen die we nastreefden en het nodige denkwerk om het vooropgestelde installatiegemak te vrijwaren. En met succes, want binnenkort kan je het product ook terugvinden in doe-het-zelfzaken die de LATT hoger wensen te leggen!

 

Ontdek hier hoe we innoveren!

Deel dit blogbericht